Aan de slag

Open Leeromgeving Seriematige Aanpak: van idee naar uitvraag aan de hand van concrete vraagstukken.

De omvang, de opeenstapeling van beleidsdoelen en de schaarste aan mensen en middelen vragen een meer seriematige aanpak van de Vervangings- en Renovatieopgave van Infrastructuur. Met die reden heeft De Bouwcampus een Open Leeromgeving rondom de seriematige aanpak van de V&R-opgave. De vragen die centraal staan: hoe kom je tot een meer seriematige aanpak, vernieuwende marktbenadering en tot een concrete uitvraag? En welke leerervaringen uit de praktijk kunnen we hierbij inzetten? 

In de Open Leeromgeving delen opdrachtgevers en marktpartijen hun praktijkervaring met seriematig werken. Daarnaast dagen we je uit om in werkgroepen mee te werken aan het verder brengen van de seriematige aanpak aan de hand van de concrete V&R opgaven van de Gemeente Rotterdam, het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) en een aantal gemeenten met veel kleine bruggen. De uitkomst nemen de betrokken partijen mee in hun toekomstige marktbenadering en uitvraag aan de markt.

Wil je deelnemen aan een van de werkgroepen binnen de open leeromgeving: schrijf je dan hier inHeb je vragen, wil je zelf een praktijkervaring inbrengen voor het dashboard of wil je uitgenodigd worden voor de verschillende themasessies? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Harald Versteeg

Transitiemanager

Tess van den Berg

Transitiemedewerker

Mirko Pap

Transitiemedewerker

Jeroen Machielsen

Transitiemedewerker

Leo Oosterveen

Transitiemedewerker

Elien Rogaar

Transitie-expert

Thijs Mackus

Transitiemanager

Donald Bezemer

Transitiemanager

Deze site is mogelijk gemaakt door De Bouwcampus binnen de opgave Vervanging & Renovatie Infrastructuur. Doel is het ontwikkelen van een innovatieve aanpak om de omvangrijke vervangings- en renovatieopgave van infrastructuur duurzaam, betaalbaar en met zo min mogelijk hinder te realiseren. Ben je niet bekend met De Bouwcampus? Bezoek de website.